Tickets on-line: €34 // aan de deur: €39 // Kinderen <14 jaar: gratis toegang!


Online tickets kopen Voorverkoopadressen Volledige line-up

Deuren open vanaf 13u30!

img

Golden Earring - 21u30

Radar Love’, ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’ … de Nederlandse rockband Golden Earring heeft een aantal iconische songs op het palmares staan, én een carrière van ondertussen meer dan een halve eeuw om U tegen te zeggen.

Ze spelen nog steeds in de klassieke formatie zoals in de hoogdagen van de classic 70’s rock. Met zanger Barry Hay, George Kooymans op gitaar, Rinus Gerritsen aan de bas en Cesar Zuiderwijk op drums. Gemiddelde leeftijd van deze rockers: 68. Maar op het podium nog altijd even bevlogen als 30 jaar geleden. De songs die ze brengen zitten in elke vezel van hun lijf geprent en wat je telkens weer hoort én voelt zijn vier muzikanten die blindelings op elkaar zijn ingespeeld.

In 2015 lieten ze hun kunnen zien in de AB in Brussel en De Roma in Borgerhout; beiden volledig uitverkochte concerten. Geheel terecht overigens, want de live optredens Golden Earring - van één van de langst bestaande rockbands ter wereld - zijn een feest van begin tot einde en een balsem op elk rockershart.


Frank Boeijen - 19u20

Frank Boeijen, de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver, mag zichzelf rekenen tot medegrondlegger van de Nederlandstalige liedgeschiedenis. Maar ook in Vlaanderen is zijn muziek inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap. Dit seizoen maakt Frank Boeijen het podium wederom tot zijn thuis voor een muzikale reis. Een aangename reis van 35 jaar in woorden en muziek. De bezoeker kan zich verwarmen aan bekende hits en nieuw materiaal in verrassende uitvoeringen.

Frank Boeijen begon in de jaren ‘70. In Nederland werd hij bekend met de Frank Boeijen Groep, waarmee hij in de jaren ‘80 hits scoorde, waaronder ‘Zwart wit’, ‘Kronenburg Park’, ‘De verzoening’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’.

Sinds begin jaren ‘90 heeft Frank Boeijen een plaats veroverd in de harten van zijn Vlaamse publiek. Deze wederzijdse liefde begon ooit met zijn toenmalige hit ‘Koud in mijn hart’. Iedere tournee verrast hij zijn publiek weer met een muzikale greep uit zijn rijke oeuvre. Met vaste herkenningspunten, maar geen enkel optreden is hetzelfde.

Foto: Corb!no
img
img

The Golden DJ's

Samen meer dan 200 jaar ervaring... dit is het "dream team" van DJ's uit Aalter die reeds verschillende generaties zorgen voor de beste muziek op allerhande feesten.

Dat de ervaring ervan af stroomt zullen deze cijfers duidelijk maken:
DJ Van Langeveld: 45 jaar ervaring
DJ Geert Van Wyckland: 40 jaar ervaring
DJ Flor: 40 jaar ervaring
DJ Van Woudland: 40 jaar ervaring
DJ Pascal: 30 jaar ervaring
DJ Zoef: reeds lange tijd inactief maar nu exclusief éénmalig op SummerFest Aalter

Iedereen in Aalter heeft ooit gedanst op de tonen die deze heren uit hun discobar toverden.
Pure nostalgie, jaren vakkennis, eeuwig jong en onverslijtbaar!


Green Onions - 15u40

Coverband Green Onions brengt een muzikale flashback door veertig jaar muziekgeschiedenis! De sterke performance van deze live band is al tien jaar een gevestigde waarde op bedrijfsfeesten en in feestzalen in Vlaanderen. Met het nodige enthousiasme en aangepaste klassevolle outfits brengen ze een onvervalste concertsfeer naar het podium.

De artiesten van Green Onions mixen alle nummers live als medleys aan elkaar. Eén lange feestplaat om je evenement onvergetelijk te maken en je dansvloer op te zwepen. Met behulp van electronica en beat-loops brengen ze ook hedendaagse house en dance live. Ongetwijfeld eén van de beste coverbands van Vlaanderen! Green Onions: The vintage pop company!


img
img

Pussy Willow - 17u20

Coverband “Pussy Willow” brengt jullie in hoog tempo een wervelende show met “all-time” rock & dance songs van vroeger en nu. De groep bestaat uit drie broers, een bassende “Godfather” en een Italiaans drumwonder vanuit het verre Napoli.

Donkere kroegen, immense festivalpodia, al uw events en private party’s, deze vijf “Pussy’s” deinzen voor niks terug! Beleef de “Rock-Rollercoaster”, gedrenkt in pure originaliteit, gecoverd in ware showcasestijl.

Come cover me!


The Second Revolution - 14u00

Startende als coverband op het einde van 2009 groeide na verloop van tijd de interesse om eigen nummers te creëren. De band bestaat uit 5 jonge mannen uit Knesselare en Maldegem, waar de band reeds meermaals van zich liet horen. De 5 jongens zijn op dit ogenblik nog steeds op zoek naar een eigen sound, maar tot nu toe kan er gesteld worden dat de meeste nummers alternatief georiënteerd zijn. De ambities van de band zijn aanzienlijk, waarbij de band vooralsnog de intentie heeft om met hun muziek zoveel mogelijk mensen te bereiken.


img
img

DJ Franky

Meer dan 26 jaar DJ Ervaring! In alle grote discotheken heeft Franky gedraaid: Zillion, Zillion Beach, Colombo, Diejies, e.a..

In de jaren 80 was hij radio host en maakte mixtapes voor Tros Radio Hilversum 3. Winning life Mix op Radio Donna en draait regelmatig open air events in het buitenland, o.a. in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Zuid-Afrika, enz.