Tickets on-line: €12 // aan de deur: €16


Er zijn ook VIP tickets: meer info! (enkel online verkrijgbaar)


Online tickets kopen Voorverkoopadressen Volledige line-up

Deuren open vanaf 20u30!

Mark With a K & MC Chucky - 22u30

De in België geboren Mark Carpentier, aka Mark with a K, is ongetwijfeld een van de grootste namen in de Belgische DJ-wereld. MarK with a K speelt op de allergrootste events! Festivals zoals Tomorrowland, Reverze, Bassleader, Q-Base, Summerfestival, Bass Events Outdoor, ... en de grootste clubs (H2O, Tremplin, Le Captain, La Bush, Lagoa,...) vielen al voor zijn harde stijl.

In 2012 startte Mark With a K zijn eigen platenlabel genaamd NOIZE JUNKY. Door dit nieuwe label geeft Mark with a K ook opkomend talent de kans om zich te bewijzen in de hard dance-scene.

Op SummerFest Aalter wordt hij vergezeld door de enige echte MC Chucky!


Pat B Live - 23u30

Wonend op de grens van Nederland en België gaf deze Nederbelg zich al snel over aan het Jump virus. Na eerst een aantal jaar gedraaid te hebben op feesten in cafés en bars werd het in 2005 allemaal iets serieuzer toen zijn 1e releases uitkwamen. Wat ooit een droom was werd werkelijkheid.

Patrick leefde voor zijn muziek en kon eindelijk zijn passie delen met anderen over de gehele wereld! Van Amsterdam, Antwerpen, Parijs tot zelfs in Valencia mocht Pat B zijn ding doen. Waar de mensen dan ook vandaan kwamen Patrick wilde ze laten dansen! Even de zorgen van morgen vergeten en genieten van muziek zoals Patrick dat zelf het beste kan! Iets mooiers bestaat er toch niet?


F.R.A.N.K. - 1u00

In zijn beginjaren speelt DJ F.R.A.N.K de pannen van het dak in de Belgische discotheken Highstreet, Dixies en Carré. Na dit waanzinnige succes zet de resident deejay in 1997 zijn eerste stappen in de producerwereld. Hij ontwikkelt met Danny C een fenomenaal geluid, de jumpersound.In de zomer van 2003 volgt de grote doorbraak. DJ F.R.A.N.K mixt ‘Summerjam’ van Underdog Project met ‘Fiesta’ van The Sunclub. Het nummer wordt een gigantische hit en de plaat gaat maar liefst een miljoen keer over de toonbank. In één klap geniet DJ F.R.A.N.K internationale faam en wordt hij goede maatjes met wereldsterren Robbie Williams, 50 Cent en Beyoncé.

Als Frank Ti-Aya, Natural Born Grooves en andere alter ego’s maakt DJ F.R.A.N.K aanstekelijke clubsounds en radiotunes. Met het nummer ‘Candy’ scoort de wonderboy opnieuw een Europese megahit. In 2011 ontvangt hij platina voor ‘Discotex (Yah!)’, een dancenummer met een wereldwijde release en een hoge x-factor dankzij de sample van Anita Meyer ‘Why Tell Me Why’.


Freaquency - 0u00

Freaquency aka Simon De Cock is een jonge DJ afkomstig van Gent. Als een kleine jongen was hij reeds geïnteresseerd in muziek, en op z'n 15e besliste hij om z'n droom waar te maken. Hij begon als DJ-duo samen met Gilles DeBruyne, vandaag bekend als OnePack. Samen wonnen ze enkele DJ contests.

Na een fantastisch jaar met veel optredens deed hij mee en won hij MNM Start 2 DJ! Dit was z'n grote doorbraak, hij kreeg zijn eigen radioshow en nog meer boekingen. Het jaar daarop speelde hij meer dan 100 keer, en werd een bekende naam in het Belgische nachtleven. Sindsdien speelde hij o.a. op Laundry Day, Summerfestival en Tomorrowland!

Freaquency speelt ondertussen 200+ shows per jaar en is één van de meest geboekte DJ's van België. Gegarandeerd feest met deze top DJ!


Wout - 0u00

DJ Wout begon zijn carrière in de Belgische clubscene in 1995. Als resident DJ in zowel de afterclub Carat en tranceclub Illusion, verspreidde hij de trance-sound van de late jaren ’90 in de hele clubscene. Als gastdj in elke grote club in België, van La Rocca tot Extreme, van Cherry Moon tot Lagoa, verdiende hij zijn plaats bij de beste dj’s die België ooit gekend heeft. Hij werd uitgeroepen tot Beste Nationale DJ op de TMF Awards 2005.

In het jaar 2000 begon hij zijn pop/dance-band genaamd “Sylver”. Wat begon als een vriendelijke samenwerking, bleek een wereldwijd succes te zijn. 10 jaar later had Sylver 5 albums wereldwijd en verkocht bijna 2 miljoen exemplaren. Ze ontvingen verschillende TMF Awards, Duits Dance Awards, en nog veel meer. DJ Wout houdt de ware DJ-spirit alive!


Dimaro - 2u00

DJ Dimaro heeft gedraaid bij de grotere clubs zoals Carre en Kokorico, en grote festivals als Tomorrowland, Daydream, Summer Festival, Groove City, Neverland, Dance Division, Strand van Oostende en Beachland.

DJ Dimaro heeft het ongelooflijke talent om verschillende muziekstijlen te combineren voor vrijwel elk publiek en dat maakt hem zeer populair! Naast zijn succesvolle dj carrière, is DJ Dimaro ook een succesvolle producer en remixer. Naast zijn eigen releases, is hij nu in samenwerking met internationale artiesten.


Lennert Wolfs - 1u00

Sommige mensen zijn getalenteerd, anderen zijn begaafd... Lennert werd geboren in 1996 en is waarschijnlijk de jongste, meest getalenteerde Belgische DJ ooit! Sinds hij leerde lopen, was muziek altijd het centrum van zijn hele universum. Hij draaide zijn eerste platen op de leeftijd van 10, waardoor hij zijn familie volledig gek maakte door elke dag te oefenen tot alle ramen eruit vielen!

Op 15-jarige leeftijd voelde Lennert dat hij klaar was om zijn dj-talent te laten zien aan een veel groter publiek en hij kreeg meer dan gelijk! Hij was toen de jongste DJ ooit om een ​​aantal prominente Belgische dj-wedstrijden te winnen en zo werd zijn carrière gelanceerd!

Zijn stijl is een mix van all round muziek op zo'n technisch hoog niveau voor snel mixen, dat zelfs ervaren dj's niet met hem kunnen concurreren! Als je hem eenmaal hoort, begrijp je zijn motto: VERGEET ALLES, DANS!


5napback - 2u00

5NAPBACK aka Laurens Van Herck is een jonge, 20-jarige dj uit het Antwerpse. Wat 2 jaar geleden begon als hobby is ondertussen een ambitie geworden. Door de vele all-nighters die hij draait is hij echt wel van alle markten thuis. Of het nu een festival opwarmen, een peak-time bom van een set of een studentenafsluiter is... Been there, done that!

Door gebruik van zijn eigen mashups die reeds meer dan 3000 keer gedownload zijn door kleppers zoals o.a. Vato Gonzalez, La Fuente, Ralvero, Freaquency, Mystique, Charles Le Freak, Dennis Cartier,... onderscheidt hij zich van de rest. Dit vind hij zelf heel belangrijk omdat hij enkel het beste wilt voor zijn publiek!

5NAPBACK staat dus voor kwaliteitsvolle sets die je zeker aan het dansen zullen krijgen! ;)


Jan Vervloet - 23u00

Jan Vervloet is reeds 20 jaar lang een vaste waarde in de Belgische Dance Scene. Als Producer/Songwriter verschenen er al wereldwijd meer dan 200 Tracks van hem. Met de formatie Fiocco behaalde hij verschillende awards en gouden platen. “Drop It” van Scoop werd zelfs Platina in Nederland. Als producer van D.H.T. behaalde Jan een top 10 notering in USA en Frankrijk met de Roxette Cover “Listen to your heart”. En wie kent er natuurlijk niet de Bonzai zai zai fuifklassieker van Thunderball.

Als DJ is Jan al jaren een graag geziene DJ. De lijst van zijn performances zijn te veel om allemaal op te noemen (Kokorico Illusion – Reflex – Millenium – Feestpaleis – Metropolis – Beachland – I Love the 90s – Tomorrowland – Last World – House Clubbing – Gigadance – Qontinent – City Parade – Super Sonic Festival – Dance D-Vision…). Na al die jaren is Jan nog steeds een zeer gepassioneerde DJ die het durft om verschillende stijlen fijnloos te combineren (Electro – Retro – Progressive House – 90's – Trance – Urban – Dirty House …).

Hij heeft als DJ maar één doel : PARTY PARTY en PARTY !!!


En verder DJ's Bocha // NS // Wastox & Sykes
Carry On // Rasja // Lemans & Onix