Tickets on-line: €22 // aan de deur: €29 // Kinderen <14 jaar: gratis toegang!


Er zijn ook VIP tickets: meer info! (enkel online verkrijgbaar)


Online tickets kopen Voorverkoopadressen Volledige line-up

Deuren open vanaf 17u!

img

Radio Guga - 19u30

Radio Guga is de straffe festivalband rond maestroloog Guga Baul. Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische live-band trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet, houdt het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor. Niets vervelender dan op de festivalweide knopen te moeten doorhakken over ‘die ene artiest op het grote podium of die andere op het kleinere podium.’ Radio Guga maakt die keuze overbodig, want je krijgt in één strakke set o.a. Editors, Ozark Henry, Raymond Van het Groenewoud, Elvis Presley, Mumford and Sons, Bart Peeters, Hozier, Flip Kowlier en Stromae te horen.

De hits én de maestro’s volgen elkaar in sneltempo op, allemaal live én samen op één podium. Radio Guga, Music Maestro!


Coco Jr. XL - 23u10

Coco Jr. is nog steeds een publieklieveling met een live-reputatie die staat als een huis. Cocojr. is een notoir podiumbeest, een top-entertainer die met onweerstaanbare verleidingstrucks en wisecracks een publiek moeiteloos weet in te palmen. Een altijd enthousiast en overtuigend zanger/rapper, gezegend met een uniek, gepatineerd stemgeluid.

Na een geslaagde reünie-tour met The Dinky Toys in 2017 zal Coco jr. met zijn fantastische partyband ‘The All Stars’ terug volop touren.

In 2018 zal COCO JR. volop in de aandacht staan dankzij zijn deelname aan het nieuwe seizoen van “LIEFDE VOOR MUZIEK"… Verwacht je dus zowel aan de hits van The Dinky Toys, aangevuld met de hits die voortkomen uit ‘Liefde voor Muziek’ en andere covers. Een ervaren entertainer én actueel volop in de spotlight in 2018.


img
img

Les Truttes - 21u15

Iedereen kent het verhaal van Les Truttes: in 1996 begonnen als een éénmalige grap, en 20 jaar later uitgegroeid tot een gevestigde waarde: van kleinschalige optredens tot de grootste festivals in Europa. De creatieve mix van muziek en spektakel, met de nodige dosis humor en zelfrelativering maakt hen na al die jaren nog steeds onnavolgbaar en uniek!

Maar Les Truttes zijn veel meer geworden dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging die jaar na jaar de harten van het volk weet te raken. In 2018 moet en zal net dat gevoel van samenhorigheid verzilverd worden! Les Truttes richten een politieke partij op, en stellen zich verkiesbaar! In dit verkiezingsjaar zal de keuze voor het eerst duidelijk en vanzelfsprekend zijn: u stemt voor Les Truttes 'The People’s Party'! What else? LT is de ware 'partij van het volk' met een niet mis te verstane boodschap: ‘Party To The People’!

Let LT rule! Let love rule! Vote for The People’s Party! Vote LT! Yes you can! Welkom op dé grootste verkiezingsshow van het jaar! Een ‘party’ van jewelste waarbij LT u met een ongeziene energie en overgave zal overtuigen van hun programmapunten. Een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten , met de nodige beloftes, schandalen en omkoopaffaires, politieke discussies en passionele speeches, overgoten met een stevige portie rock ’n roll! Kortom, feest. Keep calm and join The Party, LT’s PARTY!


The Amazing Flowers - 01u10

The Amazing Flowers is een partyband die sinds 2005 door Vlaanderen toert met de beste partyhits van vroeger en nu. Als 'naprogramma' van Vlaanderen Muziekland brachten ze deze zomer heel veel ambiance en daarnaast speelden ze reeds op ontelbare andere podia, waaronder bijvoorbeeld de Gentse Feesten en Palm Parkies.

De geweldige muzikanten spelen een waaier van gekende melodieën gaande van pop, rock, disco tot vette 90’s beats. Christian en Evelien nemen de stemmen voor hun rekening en dat zorgt samen met de anderen voor vuurwerk.

The Amazing Flowers voelen zich prima thuis op de podia van bedrijfsfeesten, festivals en elke party die schreeuwt om ambiance. Elke keer opnieuw ontploft er een bom wanneer The Flowers hun podium betreden en wordt het publiek meegesleurd in een rollercoaster van covers die iedereen kent.


img
img

The Confetti's - 22u45 (2e podium)

Eind jaren ‘80 begin jaren ’90 stond een fenomeen op uit de belgische dance scene: “Confetti’s”. De ene “New Beat” hit na de andere werd gescoord en Europa was in een mum van tijd veroverd. De act en ook de dansstijl waren de unieke elementen die een ongezien spektakel vormden op aparte maar wel zeer toegankelijke muziek. Een concept dat zijn kracht nog niet verloren heeft, want The Sound of Belgium bestaat nog steeds!

Jawel, de groep is herrezen als de revival act “The Confettis”, niet in hun originele bezetting maar in een evolutie naar spetterende toekomst met een verbazingwekkende frontman, frisse en sexy danseresjes. Ze brengen een flitsende show met een repertoire van de alom bekende nummers “The Sound of C”, “C in China”, “C-day” in geremasterde versies en total remakes van “C-Day” en “Put’m Up”. Met hun compleet vernieuwde show voeren ze uw door een avontuur van nostalgie naar de toekomst en brengen ze uw publiek vast en zeker in vervoering…


Def Dames Dope - 0u45 (2e podium)

Krijgt Def Dames Dope een staartje? Hell yeah !! MORE DEF, MORE DAMES, MORE DOPE! De zussen Larissa en Axana Ceulemans, oprichters van de in de jaren 90 succesvolle dance formatie, slaan de handen opnieuw in elkaar.

Hits zoals ‘OK ALL RIGHT’, ‘AIN’T NOTHING TO IT’, ‘HAVIN’ A GOOD TIME’, ‘DON’T BE SILLY’ werden door de Kempense leeuwinnen in een nieuw jasje gestoken.


img
img

Still Crazy - 17u30

Deze ervaren coverband uit het Gentse heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen!!

Ze brengen met hun playlist een mix van de beste pop, rock, disco en dance hits van de afgelopen decennia.

Met hun energieke show zal Still Crazy elke tent in vuur en vlam zetten.


DJ's: Yvan - Kris Rombaut - Sean - Jarne - Lemans - Onix